До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі квіткові декорації на Met Gala

Щорічно перший понеділок травня починається з традиційного балу Інституту костюма Met Gala. У цей день не тільки відкривається виставка, присвячена історії моди і окремим важливим персонам, а й відбувається тріумф фантастичних декорацій при вході до Великої зали Метрополітен-музею. Цього року бал пройде 73-й раз і відкриє авангардну виставку під назвою "Кемп: записки про моду".

Met Gala 2017: "Творчість Рей Кавакубо, засновниці бренду Comme des Garçons"

Завдяки Раулю Авілі, дизайнеру заходу, Великий зал Метрополітен-музею і його сходів щорічно перетворюють у наповнений квітами світ чудес. Так, 2018 року виставку "Божественні тіла: мода і католицизм" відкривала величезна папська корона, що складалася з 80 000 троянд, а на рік раніше гостей зустрічала розкішна квіткова скульптура, що вшановувала флористичні мотиви, які стали знаковими для дизайну Рей Кавакубо. Vogue.ua зібрав найефектніші роботи Рауля Авілі на Met Gala за всю історію існування виставки.

Реклама

<b>декорации met Gala</b>

За матеріалами Vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.