До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріта Ора створила колекцію взуття для Giuseppe Zanotti

Італійський бренд взуття Giuseppe Zanotti представить нову капсульну колекцію у співпраці з британською поп-зіркою Рітою Орою. В основі спільної капсули – знакові коди модного італійського Будинку і фірмовий стиль співачки.

Джузеппе Занотті та Ріта Ора

"Працювати з Джузеппе було моєю мрією і справжнім щастям. У будь-якому творчому починанні дуже важливо співпрацювати з тим, хто поділяє твоє бачення і енергію. Уява Джузеппе – безмежна, і разом ми створили взуття, яке втілює силу, любов до себе і просто необхідну кількість витримки", – прокоментувала співпрацю Ріта Ора.

Реклама
Ріта Ора

"Музика завжди займала центральне місце в моїй творчості. Музичний світ є нескінченним джерелом натхнення, в той час, як Ріта, яка володіє незвичайним поєднанням чуттєвості і сили духу, стала просто моєю музою", – сказав Занотті.

Для Занотті це не перша співпраця із зірками. У послужному списку дизайнера колаборації з відомими артистами і створення образів для світових турне Леді Ґаґи, Ріанни і Аріани Гранде, а також робота над обкладинками Cardi B і Бейонсе. Крім того, 2016 року він випустив дві спільні капсули – з Дженніфер Лопес і Зейном Маліком. Ріта раніше також пробувала свої сили в ролі запрошеного дизайнера для Adidas Originals.

Скетчі капсульної колекції Джузеппе Занотті і Ріти Ори

Капсульна колекція Ріти Ори для Giuseppe Zanotti буде представлена 24 січня 2019 року в бутіку Saks Fifth Avenue в Беверлі-Гіллз.

<b>Скетчи капсульной коллекции Джузеппе Занотти и Риты Оры</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.