До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: патріотична футболка поло A.M.G

Футболка поло, яка раніше асоціювалася з уніформою гольфістів, тенісистів та гравців у регбі, нині є базовим елементом гардероба. Вона однаково добре римується як зі спортивним стилем, так і діловими та розслабленими образами вихідного дня. Цього сезону пропонуємо вибирати патріотичну теніску українського бренду A.M.G, прикрашену зображенням карти України.

A.M.G

Бренд A.M.G не зміг стояти осторонь війни в Україні й вирішив зробити свій внесок у підтримку нашої країни. Марка запустила патріотичний дроп, до якого ввійшли біла та чорна унісексові теніски. Усі кошти від продажу футболок поло підуть на допомогу дітям, які постраждали від війни. Носіть цього сезону знакову футболку для регбі чи гри в гольф з міським гардеробом. Поєднуйте теніску з джинсами та білими кедами, міксуйте з довгими спідницями або широкими штанами, а також комбінуйте з велосипедками або мініспідницями.

Реклама

<b>футболки поло A.M.G</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.