До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна випустила нову колекцію Fenty

Ріанна випустила першу колекцію Fenty 2020, яка перевершила її попередню лінію у травні минулого року. Нова колекція "Реліз 2-20" присвячена свободі в усіх її проявах – свободі руху або свободі думки. Дизайнерка вирішила створити колекцію функціонального повсякденного одягу, яка об'єднує стиль панк-мілітарі і спортивну гламурну естетику.

Fenty

На практиці до цієї утилітарної колекції увійшли класичні плащі і функціональні парки відтінку мілітарі, анораки обпалено-оранжевого кольору, куртки з темного деніму з елементами бомберів, м'ятно-зелені куртки з атласними комірами і легкі спортивні костюми, виконані з м'якого ребристого трикотажу. Об'ємні светри з високим горлом відтінків хакі і гірчиці відображують буквальне уявлення місії бренду: "Допомогти рухатися по життю на своїй власній максимальній швидкості".

Реклама
Fenty
Fenty

Крім того, бренд представив відео "The F stands for Freedom". У ньому знялися поет і активістка Кай-Ісая Джамал, продюсерка і журналістка Олександра Женова, фахівець з прав людини Емі Салл і художниця Амріт. Головні герої поділилися своїми думками про те, що вони розуміють під словом "свобода", і що вона для них означає.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.