До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Reserved представляють осінню рекламну кампанію

Осіння кампанія Reserved представляє ключові тенденції сезону в інтерпретації стилістки Евеліни Гралак, що їх закарбував дует фотографів Frankiewicz & Roniata.

М’яке природне світло окреслює виразні кольори й різноманітність силуетів і фактур, які, безумовно, будуть провідними поточного сезону. Стьобані куртки яскравих кольорів, шахові візерунки в стилі опарту в поєднанні з атласними топами й сукнями заявляють загальну тему колекції — протилежності притягуються. Так і зародилася актуальна ідея багатошаровості — светр під сукню або спідниця поверх штанів, щоб підсилити стилістичний ефект.

Реклама

Доповнюють образи аксесуари: черевики на тракторній підошві, мінісумки в стилі 1990-х і великі картаті сумки, натхнені тоутами, які знову з’явилися на подіумах. Особливо ефектні деталі у вигляді круглих вирізів, контрастних комірів і вирізів у формі серця. Соковиті спалахи рожевого, червоного, синього й зеленого доповнюють типову палітру осіннього гардероба.

Головні героїні кампейну — моделі Алієт Сара і Маріам де Вінзель, яку журнал LOVE назвав одним з головних облич нового покоління. Алієт розпочала свою кар’єру у вісімнадцятирічному віці, з’явившись на ключових шоу в Парижі й Мілані. Маріам дебютувала у 2017 році й відтоді регулярно працює на подіумі та позує на зніманнях, зокрема й для обкладинок модних журналів у всьому світі.

Фотосесія осінньої кампанії — це квінтесенція естетики, властивої творчості дуету Кшиштофа Франкевича й Олександри Рожняти. Фотографи працюють у Лондоні й Парижі, створюючи проєкти для найбільших модних Домів і видань.

Над зніманням працювали:

Фото: Frankiewicz & Rożniata

DOP: Bart Pogoda

Стиль: Ewelina Gralak

Макіяж: Wilson

Зачіски: Michał Bielecki

Сет-дизайн: Ania Witko

Моделі: Aliet Sarah @Elite; Mariam de Vinzelle @Viva Models

Продакшн: Warsaw Creatives

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.