До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 відомих брендів, які знімали свої рекламні ролики в Україні

Україна та її локальні продакшн-студії мають неабиякий попит у світі. До Києва та інших міст приїздять знімати фільми, музичні кліпи, а також рекламні ролики.

Diesel

Бренд Diesel знімав у Києві рекламну кампанію джинсів під гаслом Made To Run Away. У ролику зіграли українські моделі Олександра Попруга і Вікторія Рогальчук, а також поет і музикант Едгар Вінницький. Відео знімали в їдальні на території заводу "Кузня на Рибальському".

Реклама

Також Diesel знімав кампейн колекції Go With The Flaw сезону осінь-зима 2017/2018. Локацією для знімання відео обрали недобудований Подільський міст. Автором ролику став французький режисер Франсуа Руссель, який знімав кліпи для The Rolling Stones, Snoop Dog і Мадонни.

Hugo Boss

В лютому 2022 року Hugo Boss представив рекламний ролик парфумів. Відео зняли у Києві за участі української компанії Family Production. У кампейні головні ролі виконали актори Джейкоб Елорді ("Ейфорія") та Лора Геррієр ("Людина-павук: Повернення додому").

Hugo Boss знімав рекламу у Києві також у 2019 році. Її виробництвом займалися паризька студія Stink разом з київською Radioaktive Film. Відео має назву Can’t Wait For Christmas ("Не можу дочекатися Різдва") і рекламує лінійку парфумів бренду.

Swarovski

Австрійський ювелірний бренд Swarovski зняв у Києві рекламний ролик, присвячений своєму ребрендингу. Знімання відео проходили на кількох локаціях у столиці України. На початку ролика видно панораму Позняків і один із будинків. Головні ролі в кампейні виконали Ґвендолін Крісті, Адво Абоа та Айла Джонстон. Знімання організувала компанія Family Production.

Lacoste

Французька компанія Lacoste частково зняла рекламу Timeless, The Film на станції метро "Видубичі" у Києві. Наприкінці ролика з’являються кадри, зняті у київському метрополітені.

Nike

Спортивний гігант Nike спільно з британським каналом Nowness зняв короткометражний фільм Captured Motion. Відео рекламує капсульну колекцію бренду і нью-йоркського дизайнера Метью Вільямса. Знімання проходили на кар'єрі заводу "СБК-Озера" недалеко від Києва.

Apple

Технологічна компанія Apple зняла у Києві кампейн Apple Watch Series 3. Зокрема, знімання проходили на київському залізничному вокзалі та на платформі станції метро "Золоті Ворота".

Apple також зняла в Києві рекламу навушників AirPods. Разом з британськими Pulse Studiо над відео працювала українська студія Radioaktive Film, яка також брала участь у зніманні ролика про Apple Watch.

Google

Компанія Google зняла рекламні ролики сервісу платежів Google Pay в київському метрополітені. На відео можна впізнати станції метро "Дорогожичі" та "Золоті ворота".

Hennessy

Французька компанія Hennessy у 2018 році представила рекламну кампанію Major: 90. Однією з локацій для знімань став велотрек "СКА" у Львові.

Bombay Sapphire

Відомий британський бренд джину Bombay Sapphire знімав один зі своїх рекламних роликів у Київському політехнічному інституті та Українському домі. За знімання відповідала продакшн студія Radioaktive Film. "Кадри з кульками на відео знімали наживо, а не додавали на графіці. Щоб вони вибухали на відео, на знімальному майданчику у кульки цілилися снайпери", — розповіли у Radioaktive Film.

Mercedes

Компанія Mercedes знімала в Україні рекламний ролик за участі продакшн 23/32 films. Знімання проходило в Києві. У ролику можна побачити кадри з Дарницького мосту та інших локацій міста.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.