До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Райська пташка: колекція Delpozo Pre-Fall 2018

Іспаський бренд Delpozo зараз перебуває на підйомі, а однією з ключових його клієнток стала перша леді США Меланія Трамп. Сукні з яскравими фантазійними принтами та ідеально виівіреним кроєм вдало урізноманітнили її гардероб і зробили марку відомою для широкої публіки. Однак креативний директор Delpozo Жозеф Фонт не відпочиває, а продовжує дивувати прихильників далі.

Delpozo Pre-Fall 2018

Його нова колекція – це вигаданий діалог двох фотографів, італійця Франко Фонтана та британця Люка Стівенсона. Перший став відомим завдяки своїм мінімалістичним пейзажам, а другий любить знімати диких птахів на нейтральному студійному фоні. У руках Фонта з цієї зустрічі вийшла яскрава фантазійна колекція з брючними костюмами пастельних відінків; великими квітковими принтами і фірмовою грою з формою та об'ємом.

Реклама
Delpozo Pre-Fall 2018
Delpozo Pre-Fall 2018
Delpozo Pre-Fall 2018

Головним декоративним елементом колекції Фонт обрав банти, прикрасивши ними рукава верхнього одягу, взуття та сумки, а тему орнітології дизайнер підтримав делікатними пір'ями у відділці.

Delpozo Pre-Fall 2018
Delpozo Pre-Fall 2018
Delpozo Pre-Fall 2018

Читайте також:

Вспомнить все: коллекция Valentino Pre-Fall 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.