До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З смайлом по життю: нова колекція SUPPORT by POUSTOVIT

Команда SUPPORT by POUSTOVIT представляє свою другу колекцію PUT UR EGO IN A BOX про гру людини і еґо. Цього разу бренд підтримав Олю Отог – молодого українського дизайнера, що експериментує з новими технологіями і концепціями. Випускниця Antwerpen Royal Academy of Fine Arts, Central Saint Martins College of Fashion і Vilnius Academy, Оля створює від дизайну принтів до віртуальної реальності.

Put up ego in a box, SUPPORT by POUSTOVIT

В основі її ідеї лежить гра з системою цінностей, в якій спростовуються звичні шаблони соціальної ідентифікації, вивчається актуальне й інтригуюче питання самовизначення. Слоган PUT UR EGO IN A BOX дає підказку, ким насправді ми є, і ким можемо стати. Еґо – це свого роду "брат-близнюк", який завжди поруч: формує думки, створює певний образ, вселяє страх, поширює віртуальне та фізичне сміття. Іноді досить просто "покласти його в коробку" і почати діяти, щоб наблизитися до справжнього себе.

Реклама
Put up ego in a box, SUPPORT by POUSTOVIT

Ключовим елементом колекції є смайл – безликий персонаж, маска, яка приховує тебе справжнього. На деяких виробах смайли світяться навіть в темряві, адже еґо ніколи не лягає спати, воно завжди з тобою. У колекції представлені світшоти, худі, штани, аксесуари. У деяких виробах є додаткові кишені для "еґо", куди ви можете заховати гаджет (одна кишеня для тебе, інша – для еґо).

Put up ego in a box, SUPPORT by POUSTOVIT

Лукбук колекції складається з двох частин – фотографій з близнюками, які зняв молодий український фотограф Тарас Тарасов, а також кілька відео у віртуальній реальності, що розкривають штучний світ, створений нашим еґо.

<b>пуст</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.