До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прогулянки в саду: Lake Studio представили літню капсулу

"Після тривалої самоізоляції дедалі більше часу хочеться проводити на природі, з друзями, виїжджати за місто, ходити на пікніки в сади й ліси", — кажуть дизайнери Lake Studio Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова. Замислившись про це, бренд представив літню капсульну колекцію, джерелом натхнення для якої стали неспішні прогулянки на природі. До нової капсули ввійшли легкі сукні, топи, широкі штани, довгі спідниці — лаконічні, з мінімалістичним декором і дуже зручні.

Lake Studio

В основі колекції — легкі натуральні тканини, як-от бавовна, кілька різновидів льону й віскоза. Ці матеріали не потребують складного догляду, зручні й практичні у вжитку. Важливий для дизайнерів аспект нової колекції — апсайклінг. Для цієї капсули не закуповували нової сировини: більшість використаних матеріалів — тканини, що не ввійшли до попередніх колекцій бренду, закуплені на італійських фабриках на стадії підготування до показів. Є й моделі, пошиті з архівних тканин і представлені всього в декількох екземплярах. У палітрі колекції є світлі тони: білий і лососевий, яскравий акцент у вигляді оранжевого кольору й базові чорний і сірий відтінки.

Реклама
Lake Studio

Поповнилася й лінійка прикрас: серед новинок — два типи сережок, каф і підвісок. Вони виготовлені з річкових перлин і декоровані намистинами з розписаної вручну порцеляни, які Анастасія Рябоконь купила на антикварному ринку в Лондоні. Цих намистин всього 23 — тож колекція прикрас лімітована. Нова літня капсула буде представлена ​​ексклюзивно в київському шоу-румі Lake Studio і в онлайн-магазині бренду. Ціни на вироби вирізняються демократичністю — від 2900 до 6800 гривень.

<b>lake studio</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.