До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса на горошині: Marianna Senchina весна-літо 2019

У другий день Ukranian Fashion Week свою колекцію для сезону весна-літо 2019 презентувала Маріанна Сенчина. На нову роботу її надихнула Італія і золоте квітуче десятиліття 1980-х з їх гіперболізованими лініями, яскравими квітами і оригінальними силуетами. Від класичної Італії колекція перейняла: відлуння античної скульптури, вікові традиції народних промислів, трохи соціалізму і скромну чарівність процвітаючих аристократичних сімей.

Marianna Senchina весна-літо 2019

Італійська мода міцно і назавжди закріпилася у свідомості як непристойно багата, побудована на надмірності. Невгамовні колірні рішення образів, блиск і відверті вирізи – театральність і over the top Апеннінського півострова надихнули дизайнера на сукні і костюми для нескінченних вечірок і вічного свята життя. Великий "горох", розсипаний по колекції щедрою рукою, жакети зі складною лінією плечей, об'ємні складки і оборки, сукні з чітко окресленим та асиметричним драпіруванням. Образи представлені на подіумі легко уявити собі на іконах стилю того часу на кшталт Тіни Чоу.

Реклама
Marianna Senchina весна-літо 2019
Marianna Senchina весна-літо 2019
Marianna Senchina весна-літо 2019

Як вважає сама Маріанна, в епоху функціональності і "капсульних" гардеробів, її колекція додає у вивірене до секунди життя свято і нерозсудливість. І пропонує не вибирати довго окремий предмет гардеробу, який доповнить "базу", а дозволити собі чисте задоволення від покупки красивої речі з характером.

<b>Senchina_SS19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.