До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація сервісу Made-To-Measure у київському бутіку Santoni

Santoni – італійський взуттєвий бренд, який називають синонімом італійської якості та розкоші. Особлива гордість цього сімейного лейбла – послуга індивідуального створення взуття Made-To-Measure, яку виконують виключно його майстри. 1 листопада артизанал бренду приїхав у київський бутік і показав весь процес створення взуття Santoni.

Made-To-Measure – це не лише досконало продуманий процес, а й ціла філософія, адже кожна така пара – як твір мистецтва. Так, вимірювати ступні клієнта може тільки артизанал марки і, за необхідності, він прилітає в будь-яку точку світу. Після того, як зроблені всі виміри, матеріал обирають за допомогою свот-палетів з безліччю зразків. Саме виготовлення пари відбувається вручну на італійській фабриці і весь процес займає близько двох місяців. Створення таких пар вже не вимагає додаткового зняття мірок, так як персональна колодка залишається в архівах Santoni.

Реклама

<b>SANTONI_1November</b>

Крім того, бренд пропонує послугу Made-To-Order, яка передбачає вибір будь-якого матеріалу для вже наявної моделі взуття Santoni. Всі види шкіри та замші доступні в широкій палітрі відтінків, що дає змогу кожному клієнту відчути себе справжнім дизайнером.

<b>Santoni+1</b>

Ознайомитися ближче з послугою Made-To-Measure прийшли: Веня Брикалін, Юрій Амосов, Олена Ева, Євген Коваленко і Софія Мілано.

<b>Santoni+2</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.