До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація осінньо-зимової колекції Fabiana Filippi

Осінньо-зимовий сезон просто ідеально створений для бренду Fabiana Filippi, відомого своєю естетикою тихої розкоші, в межах якої бренд щоразу допомагає зібрати збалансований гардероб найвищої якості. Ця італійська марка відома своїм кашеміром, роботою з натуральною гамою відтінків і найприємнішими для шкіри матеріалами.

Залишається вірною цим принципам команда Fabiana Filippi і в новій колекції, яка не просто натхненна природою, але й з турботою про неї. Так, колірна палітра колекції цього сезону відсилає до льодовиків, відтінків землі, неба та моря, які разом мають органічний та природний вигляд, адже їхні поєднання оточують нас щодня.

Реклама
Колекція Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22
Колекція Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22

Підкреслити цей зв'язок людини та природи у бренді вирішили за допомогою текстур — вони повторюють структуру мікрокосму. Про всі ці особливості колекції гостям презентації розповів стиліст Євген Примаченко, який також продемонстрував, як по-різному можна стилізувати ті самі речі, на яких зірок стрітстайлу орієнтуватися при складанні своїх образів.

Євген Примаченко

Гостями презентації колекції Fabiana Filippi осінь-зима 2021/22 стали Юлія Єрмолаєва, Марія Жуковська, Катерина Любчик, Василіса Фролова. Тривав вечір у BBoutiq Bar, де присутні могли спробувати легендарні коктейлі бару та частування від шеф-кухаря Романа Євтуха.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.