До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вогні великого міста: презентація нової колекції Ecco

Данський бренд Ecco, відомий своїми інноваціями у виробництві взуття, влаштував у Києві по-справжньому яскраву вечірку #SHINEBRIGHTSTORY. Присвячена вона була запуску нової колекції, у якій використали шкіру зі світловідбиваючими частинками Shinebright.

"Її делікатне, але помітне сяйво надає цьому взуттю дещо футуристичного вигляду. У кожній парі взуття відчутна динаміка і ритм життя великого міста", – розповідають у команді бренду.

Реклама

<b>Intertop_1</b>

Підтримував цей настрій і обраний майданчик – гості зібралися на 32-му поверсі у одному з лофтів у центрі Києва, звідки відкривався один з найкращих видів на місто, і його пульс відчувався як ніколи. За настрій вечора відповідав електронний дует Cape Cod, адже у місті майбутнього крім гарного взуття нам точно потрібна і хороша музика.

Виступ Cape Cod
Виступ Cape Cod

Ознайомитися з новою колекцією Ecco прийшли: дизайнер Олена Бурба, куратор Катя Тейлор, DJ Олімпія Вайтмусташ, художники Василь та Іван Костенко, режисер Семен Горов, стиліст Тіна Сизонова.

<b>Intertop_2</b>

Ознайомитися ближче з новою колекцією Ecco можна на сайті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.