До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація інноваційного гардероба AIR NANO в межах Ukrainian Fashion Week

3 лютого в межах Ukrainian Fashion Week відбулася презентація інноваційної гардеробної системи AIR NANO, яку розробила команда бренду Elio.

Інноваційна гардеробна система Air Nano

"Індустрія моди стрімко змінюється, і одним з перших кроків до sustainable fashion має стати зміна споживчих звичок, – розповідають в ELIO. – AIR NANO – не просто система для зберігання одягу. Це справжня екосистема з дійсно музейними умовами зберігання і догляду за одягом і взуттям. Гардероб з органічною камерою AIR NANO, створений українськими дизайнерами, не має аналогів у світі – це майже космічна система, яка дає змогу не прати особливо делікатних і складних у догляді речей, як-от вечірні та коктейльні сукні, чоловічі костюми, вироби з ніжного кашеміру".

Реклама
Юрій Коростильов

Ще один бонус системи AIR NANO – це технологія озонування, завдяки якій одяг очищується просто в шафі під час зберігання. AIR NANO дезинфікує і позбавляє речі від запахів, так повертає їм стан свіжості. Управляти екосистемою всередині гардероба можна витончено і легко за допомогою спеціального мобільного додатку.

Інноваційна гардеробна система Air Nano

Ознайомитися з новою системою прийшли дівчата, гардероби яких точно можна порівняти зі скарбницею. Серед них були: Анна Судакова, Олена Долгих, Вікторія Козлова і Марія Мельник.

<b>Elio_Presentation_UFW</b>

Більше про систему: elio.ua

Фото: Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.