До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація 12 нових колекцій Moncler у Мілані

У перший день Тижня моди в Мілані відбулася одна з найочікуваніших його подій – презентація нових колекцій Moncler. Цього року бренд підготував одразу 12 колекцій в межах проєкту Moncler Genius з дизайнерами з усього світу. "12 різних інсталяцій, 12 різнопланових концепцій, 12 різних голосів, але один бренд", – кажуть у Moncler, а vogue.ua розповідає про найгучніші з них.

1 MONCLER JW ANDERSON

Британець Джонатан Андерсон створив колекцію для Moncler, у якій чоловіче поєднав з жіночим у властивій йому безкомпромісній манері. Дизайнер активно використав яскраві відтінки і грайливі силуети. Хітами колекції вже називають об'ємні м'які шарфи.

Реклама

<b>1 Moncler JW Anderson</b>

2 MONCLER 1952

Вероніка Леоні, яка розробляє колекції для 1952, у цій колаборації продемонструвала, що верхній одяг може не лише захищати від холоду, але і бути елегантним. Допомогли їй з цим шерсть, оксамит і нейлоновий твіл, мікс яких забезпечив потрібну гру фактур. "Я уявляла собі армію жінок, що перебувають у пошуках втраченого раю, коли життєві обставини змушують їх бути сильними, але душа хоче повернутися до старого спокою".

<b>2 Moncler 1952</b>

3 MONCLER GRENOBLE

Серджіо Замбон присвятив нову колекцію Moncler Grenoble Лос-Анджелесу, а також поп-культурі 1970-х років, тому куртки для катання на лижах і одяг для активного проведення часу у нього підкреслено життєрадісні і сміливі. На схилі залишитися непоміченим у такому комплекті точно не вдасться.

<b>3 Moncler Grenoble</b>

4 MONCLER SIMONE ROCHA

Симон Роша у своїй любові до романтики дійшла до використання тюлю – найделікатнішої тканини, у колекції пуховиків і верхнього одягу. Зробила вона це настільки віртуозно, що у верхньому одязі її авторства хочеться танцювати. Цього британка і бажала досягти, адже присвятила колекцію мистецтву танцю і фільмам Фелліні.

<b>4 Moncler Simone Rocha</b>

5 MONCLER CRAIG GREEN

"Moncler для мене – це захист і функціональність, – розповідає дизайнер Крейґ Грін. – У цій колекції я використав всі технічні напрацювання бренду, щоб показати гру об'ємів – від практично плоских 2D-форм до нарочито збільшених конструкцій".

<b>5 Moncler Craig Green</b>

6 MONCLER 1017 ALYX 9SM

Меттью Вільямс у цій роботі для Moncler спробував поєднати технологічність з сучасним розумінням розкоші. Однаково активно він працював як з переробленими матеріалами, так і з декором, наприклад, камінням Swarovski. Також дизайнер експериментував з різним покриттям тканин, їхнім фарбуванням і подальшим поєднанням фактур.

<b>6 Moncler ALYX</b>

7 MONCLER FRAGMENT HIROSHI FUJIWARA

Колекція 7 MONCLER FRAGMENT HIROSHI FUJIWARA нагадує коктейль, в якому історичні, військові та технологічні референси злилися воєдино, але при цьому кожен інгредієнт помітний і цікавий. Також дизайнер залучив до співпраці кілька компаній – разом з Lewis Leathers розробляли захисні матеріали, а з Pokemon і Kool – принти.

<b>7 Moncler Fujiwara</b>

8 MONCLER RICHARD QUINN

Британець Річард Квінн, відомий своєю пристрастю до квіткового принта, в новій колекції для Moncler зазирнув у минуле. Він відштовхнувся від космічної ери 1960-х років і поєднав свої варіації Moncler з улюбленим надлишковим декором і активною палітрою кольорів. Вдалося помітно.

<b>8 Moncler Richard Quinn</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.