До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Prada підтримає дослідницький проєкт про коронавірус

27 квітня Prada Group повідомили, що фінансово підтримають проєкт "Proteggimi", який започаткувала лікарня Сан-Раффаеле в Мілані. Ця ініціатива сприятиме вивченню відмінностей у впливі COVID-19 на чоловіків і жінок, а також відбиває дослідні погляди й інтереси Prada, спрямовані на розвиток діалогу між неврологією й культурою.

Лікарня Сан-Раффаеле

У процесі досліджень було з’ясовано, що цей вірус переважно впливає на чоловіків. Згідно з останніми клінічними даними, на чоловіків припадає 66% смертей від коронавірусу в Італії, що становить 26 644 особи. Чоловіки також з більшою ймовірністю потребують лікування у відділенні інтенсивної терапії, що становить 82% від загальної кількості госпіталізованих у Ломбардії (один з найбільш постраждалих регіонів від поширення COVID-19). На думку дослідників, статеві гормони, особливо тестостерон, можуть частково пояснити цей дисбаланс.

Реклама
Лабораторія лікарні Сан-Раффаеле

Проєкт Proteggimi, який розробила дослідницька лікарня Сан-Раффаеле в Мілані і який координує уролог і андролог професор Андреа Салоніа, директор Інституту урологічних досліджень Сан-Раффаеле і викладач університету Віта-Салюте Сан-Раффаеле, буде спрямований на пояснення відмінностей у впливі COVID-19 на чоловіків і жінок і формування європейської бази епідеміологічних даних з COVID-19, розбитих за статевою належністю. У проєкті також візьмуть участь різні дослідницькі групи з Італії й усієї Європи.

Лабораторія лікарні Сан-Раффаеле

"Дуже важливо мати змогу вивчити окремі дані для чоловіків і жінок, щоб зрозуміти, чи пов’язані рівні тестостерону із серйозністю захворювання, й оцінити будь-які довгострокові наслідки для загального стану здоров’я чоловіків, які одужали від вірусу", — прокоментував Андреа Салоніа.

Лікарня Сан-Раффаеле

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.