До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення до витоків: нові годинники Hublot із жовтого золота

Hublot представляють шість моделей Classic Fusion, Big Bang і Spirit of Big Bang, що виготовлені повністю із жовтого золота й віддають данину улюбленому матеріалу бренду.

Hublot

Нові моделі Hublot, ексклюзивно представлені на Тижні годинників LVMH, відтворюють оригінальну суть виробництва: поєднання золота й гуми в естетиці спортивного шику знову на часі. Кожен із цих шести годинників представляє маленький шматочок історії мануфактури та шлях, яким вона й далі рухається вперед. 40 років досвіду, креативності та повної технічної майстерності повертають сьогодення Hublot до витоків – лише однієї класичної моделі 1980 року.

Реклама
Hublot

Спільним знаменником для всіх шести моделей є поєднання жовтого й чорного. Ця комбінація насамперед знаходить своє найсуттєвіше вираження в класичному хронографі Fusion. Це вперше він був виготовлений із жовтого золота діаметром 42 мм – стриманий і стильний бікомпакс з автоматичним заводом є оригінальним та унікальним.

Hublot

Big Bang Integrated повністю виготовлений із жовтого золота (корпус, безель і браслет). Ця версія, розроблена з єдиного блока чистого золота, також доступна в повному оздобленні діамантами.

Hublot

Культове тріо доповнюється останнім поколінням сучасних колекцій Hublot – Big Bang Unico та Spirit of Big Bang. Тут акцент робиться на дизайні, у якому чергуються прямі та криві з полірованими й сатинованими поверхнями з блискучого жовтого золота, які створюють разючий танець світла. У 42-міліметровій версії зі скелетним механізмом він має спільну систему змінних ремінців One Click із Big Bang і все ще працює на калібрі HUB4700, одному з найточніших доступних механізмів із частотою 5 Гц (36 000 вібрацій/год).

Hublot

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.