До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Володар часу: колекція Louis Vuitton осінь-зима 2020/2021

У травні 2020 року Ніколя Жеск’єр з’явиться в ролі співведучого на Met Gala, а Louis Vuitton став спонсором виставки Інституту костюма "Про час: мода й тривалість". Можливо тому Жеск’єр взяв за основу нової колекції тему часу й розбирався, як мода віддзеркалює сьогодення, минуле й навіть майбутнє.

Цього сезону Жеск’єр заручився підтримкою художниці з костюмів Мілени Канонеро, яка часто співпрацювала зі Стенлі Кубриком. Вона створила вбрання для хору, кожен учасник якого був одягнений в історичні костюми (з XV століття по 50-ті роки XX століття). "Я хотів щоб на шоу була різнобічна група персонажів, яка представляла б різні країни, різні культури, різні часи", — пояснив креативний директор Louis Vuitton.

Реклама

Можна стверджувати, що вся мода — це синтез минулого, яке Жеск’єр вивчає особливо докладно. У роботі він майстерно інтерпретує силуети не тільки минулих десятиліть, а й століть, і переробляє їх не просто на сучасні речі, але й моделі майбутнього. Через 70 років, або через 600, у мальовничому світі моди, початок XXI століття буде представлено саме цим одягом.

Подивитися всю колекцію Louis Vuitton осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.