До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сталість і послідовність: колекція Celine осінь-зима 2020/2021

Пристрасть Еді Слімана до дрес-кодів паризької буржуазії 70-х років не ослабла і в сезоні осінь-зима 2020/2021. Вічно загадковий дизайнер з новою колекцією поділився особистим, присвятивши її своїй матері. Очевидно, натхнення він знайшов в її гардеробі.

Звичайно, Сліман інтерпретував дух кінця 1960-х на свій манір і якоюсь мірою ідеалізував його під Celine. Своїм знаковим почерком він створив безліч моделей унісекс: пальта, костюми, чорні джинси, моделі із чорної шкіри. Хлопці й дівчата йшли подіумом в однакових шовкових і шифонових блузках, туфлях, а також з культовою сумкою Sulky, яку Сліман "дістав" з архівів Celine (уперше аксесуар був представлений 1966 року).

Реклама

Відродження буржуазної класики, яка тепер простежується в моді, Сліман розпочав з його другою колекцією для Celine. Відмітна ознака роботи дизайнера з темою полягає в тому, що він завжди подає її прямо: у кожній лінії він представляє плісировані шовкові сукні до колін, кюлоти, накидки й туфлі на платформі. Але повторення й послідовність — частина брендингу XXI століття — і немає нікого в моді, як Сліман, хто міг би робити це до кінця.

Подивитися всю колекцію Celine осень-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.