До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пол Саррідж залишає посаду креативного директора Roberto Cavalli

Тривають кадрові перестановки в модних Будинках. Цього разу стало відомо, що Пол Саррідж залишає посаду креативного директора Roberto Cavalli. Дизайнер приєднався до бренду 2017 року, а його перша колекція була представлена навесні 2018-го. Саррідж змінив на посту свого колегу Пітера Дундаса, який пропрацював у компанії всього рік. До цього дизайнер був креативним консультантом Acne Studios, очолював бренд Z Zegna, а також був дизайн-директором чоловічої лінії Jil Sander і працював у Burberry під керівництвом Крістофера Бейлі.

Пол Саррідж

"Дизайнер останні кілька місяців відчуває дедалі більше розчарування через відсутність інвестицій в розвиток і модернізацію мережі магазинів, а також у маркетинг і комунікації. Він також вважає, що дизайнерський колектив не отримав необхідної підтримки через відсутність ресурсів", – повідомляє джерело. Компанія Roberto Сavalli поки утрималася від коментарів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.