До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підставне тіло: TTSWTRS осінь-зима 2019/2020

Український streetwear-бренд TTSWTRS представив лукбук осінньо-зимової колекції, натхненний людським тілом.

Основою осінньо-зимової колекції TTSWTRS стали принти, що відтворюють образ оголеного тіла, і знакові для марки зображення татуювань. Не залишилися речі і без експериментів з силуетом під егідою деконструктивізму. У новому сезоні дизайнер бренду Анна Осмехіна експериментувала з формами, а використовувала для цього прозору сітку, щільний денім, оксамит і тайвек.

Реклама

У TTSWTRS створили принт, схожий на справжнє людське оголене тіло, і поєднали його з візерунками у вигляді татуювань. Малюнки інтригують і на приталених боді, і на корсетах, і на вільних футболках.

"Ми багато часу проводимо на виробництві та часто нові ідеї спадають на думку у процесі створення колекції. Так, лекала, які висіли в студії, підштовхнули нас до створення нестандартних форм базових елементів гардеробу.

Ще одне джерело натхнення – білизна-ретро. У новій колекції ми гралися з елементами білизняного стилю, додали корсети і пояси, вивернули піджаки та покрили їх тату", – ділиться Анна.

Тату – невід'ємна частина бренду. TTSWTRS постійно випускає колекції у співпраці з майстрами тату. Так, у новому сезоні з лейблом працювали берлінський умілець @volkov.scvt і гуру тату з Франції: @stan_ink, @ladentcasee і @paco_rodriguez_officiel.

<b>TTSWTRS</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.