До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому всі в захваті від Антона Белінського

Про дизайнера Антона Белінського говорять і молоді, і досвідчені, і перспективні, і талановиті інсайдери світу моди по всьому світу. А в Україні його ім'я більше знайоме вузькому колу тих, хто живе модою 24/7.

Антон Белінський

2 жовтня молодий український бренд Anton Belinskiy покаже колекцію весна-літо 2019 в межах паризького Тижня моди. Шоу дизайнера стоїть в офіційному розкладі Paris Fashion Week – він в цьому сезоні тут єдиний українець. За що ж його всі так чекають і люблять?

Реклама

Ліана Сатенштайн, старший редактор моди Vogue.com, ділиться спостереженнями: "Антон Белінський – енергійний хлопець з шаленою жестикуляцією і неймовірною інтуїцією, який першим наважився на стріт-кастинг". Дійсно, 2014 року він вивів на подіуми гостей свого показу, друзів і далеко не професійних моделей. Зробив він це в Києві, раніше ніж команда Vetements в Парижі. Він володіє дуже хорошою інтуїцією, відкриваючи Україні і навіть світу багато талантів. Наприклад, він одним з перших помітив висхідну зірку балету Соню Мохову і відправив її в модельне агентство Cat B.

Також він зробив ставку на Нікіту Середу – модель, стиліста і вже фотографа. Свою першу зйомку Середа зняв саме для рекламної кампанії Anton Belinskiy. Відразу після цього пішли проекти для Vogue UA, Opening Ceremony і Burberry. Також Антон Белінський володіє талантом об'єднувати людей. Його модна ініціатива One Day Project згрупувала навколо себе найзухваліших українських дизайнерів і художників. А ще зробила Київ місцем, куди прагнуть потрапити багато модники з усього світу.

"Антон свого роду унікальний українець. Він єдина людина, у якого в Парижі більше друзів, ніж у мене. Хоча він не знає ні слова французькою", – розповідає акторка і співачка Жозефіна де ла Бом.

Директор відділу моди Vogue UA, Юлія Пеліпас, описує Антона і його бренд точно і лаконічно: "Правда, юність, простота, ризик". Нещодавно до Києва прилітала зірка квіррепу, співачка Міккі Бланко. Під час зйомки для Vogue UA вона приміряла спідницю Белінського, відразу ж зацікавилася ім'ям дизайнера і придбала її.

2 жовтня, о 16:30 за паризьким часом, відбудеться довгоочікуваний показ Anton Belinskiy. Антон поділився з Vogue UA темою колекції: "Релігія і шлях людини до Бога. У кожного він свій і абсолютно різний. Але мета у кожної людини одна". Цей шлях і образи вже завтра можна буде побачити в прямому ефірі акаунту Vogue UA в Instagram.

<b>ANTON4242</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.