До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому музей Іва Сен-Лорана в Парижі – нова туристична Мекка

28 вересня в Парижі відбулося попереднє відкриття музею Іва Сен-Лорана. В ательє за адресою Авеню Марсо 5, де дизайнер працював довгий час, буде представлена експозиція з п'яти тисяч елементів одягу і ще більшої кількості аксесуарів та скетчів Лорана. Над створенням музею працював партнер і коханий чоловік дизайнера, П'єр Берже, котрий пішов з життя за три тижні до відкриття музею.

"Нам пощастило, тому що в нас зібрані особисті речі дизайнера. Ви можете почати їх і на його робочому столі. Я думаю, що вперше колишній Будинок моди відкривається для широкої публіки", – ділиться враженнями про відкриття директор музею Олів'є Флавіано. Унікальну колекцію можна буде побачити починаючи з 3 жовтня. Співробітники музею очікують більшої кількості відвідувачів, тому що Ів Сен-Лоран в деякому сенсі вважається символом Франції і одним з найвідоміших дизайнерів у світі. Нагадуємо, що в жовтні 2017 року в Марракеші теж відкриється музей Іва Сен-Лорана, над створенням якого працював П'єр Берже.

Реклама

Читайте також:

5 виставок, які варто відвідати в Парижі

Ключові аксесуари колекції Saint Laurent весна-літо 2018

Несекретні коди: Saint Laurent весна-літо 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.