До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вулицями Нью-Йорка: нова рекламна кампанія OFFWORK

Американський ринок — це величезні можливості й величезний виклик водночас, з яким потрібно впоратися будь-якому бренду, який прагне досягнути тут успіху. Українському лейблу OFFWORK це до снаги, він активно розвивається і вже має в Нью-Йорку власного амбасадора.

Кароліна Геіц у рекламній кампанії OFFWORK

Заснувала марку Ірина Побережець, яка впевнена, що сучасним дівчатам бракує часу на тривале підбирання гардероба, тому всі колекції OFFWORK вона будує за принципом комплементарності та функціональності. "Філософія бренду націлена на впевнених і амбітних бізнес-леді, які часто подорожують, люблять якісний і гарний одяг та цінують свій час, — розповідає засновниця марки. — Бути OFFWORK — це не розділяти життя на роботу й особисте життя, а просто бути в потоці й отримувати насолоду від кожної хвилини. Ідеальним втіленням нашої естетики для мене є мешканки Нью-Йорка, які живуть на бігу, але водночас мають бездоганний вигляд".

Реклама
Сукня OFFWORK, перлова накидка Crow and Maiden, взуття Kamica Hampton, капелюх Dior
Сукня OFFWORK, рукавички Mirimari, кольє Crow and Maiden, прикраси Georgina Jewelry, взуття Fendi
Сукня OFFWORK, взуття Rossi Tuxedo, сережки Coco and peach, капелюх Mains De Vapeur

Саме тому амбасадоркою марки стала модель Кароліна Геіц (Karolina Geits), яка живе в Нью-Йорку. "Кароліна для мене — це саме втілення нью-йоркського характеру, — продовжує Побережець. — Я не можу уявити іншої героїні, яка відчувала б нас так тонко". Сама Геіц розповідає, що в OFFWORK її приваблює поєднання бездоганної якості й грайливого настрою. "Я називаю стилістику марки „ділова легкість", — пояснює своє рішення стати обличчям OFFWORK модель. — Це дуже імпонує життю в демократичному мегаполісі. Я люблю гарно вдягатися навіть у вільний час, але Нью-Йорк не любить пихатості та зайвої офіційності. Нині ми провели знімання для їхнього кампейну осінньо-зимової колекції і я дуже натхнена! Струмливі сатинові сукні із заходом з пір’ям чи без, новорічна капсула з оксамиту — навіть під час знімання випадкові перехожі цікавилися, де можна придбати ці сукні, а про моїх підписників годі й говорити — директ завалений! І мені дуже приємно підтримувати талановитий молодий бренд".

Кароліна Геіц у рекламній кампанії OFFWORK

Нова колекція OFFWORK — це ретельно продуманий мікс шовкових суконь і двобортних костюмів, жіночних корсетів і розслаблених сорочок, шкіряних жакетів і затишного трикотажу, щоб кожна могла знайти образ для будь-якого настрою.

MODEL: KAROLINA GEITS @karolinageits

Producer: VALERI MANZIUK @manziuk_v_

Creative director x Photographer: EVGENY MILKOVICH @emilkovich

WARDROBE STYLIST: DIEGO LAREZ @diegolarez

STYLIST ASSISTANT: INDIA MEZA @indiamezastylist

HAIR STYLIST: DIEGO LAREZ @diegolarez

MUA: ALINA YUSHCHENKO @alya.sandro

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.