До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стопами Марічки: капсульна зимова колекція LITKOVSKAYA

Український бренд LITKOVSKAYA представляє зимову капсульну колекцію. Лімітована лінія є продовженням головної колекції сезону осінь-зима 2019/2020 під назвою "Марічка". Це нова розповідь про натхнення фольклором, про спадкоємність і ручну роботу, про контрасти, дуальність, увагу до деталей і двосторонні речі, які вже стали частиною ДНК бренду. До капсули увійшли сім простих функціональних речей з фірмовим характером бренду: косинки, худі, шарфи, палантини і трикотажні костюми.

Капсульна колекція LITKOVSKAYA

Всі речі об'єднані не лише відсиланнями до останньої колекції бренду, а й функціональністю. Косинки тут – двосторонні і за допомогою пати на шиї перетворюються на подобу капора, худі забезпечений подвійним капюшоном, шарф прикрашений тканими елементами – з такого ж тканого вручну матеріалу бренд робить костюми.

Реклама
Капсульна колекція LITKOVSKAYA

"Марічка – тендітна ніжна квітка, одягнена в маскулінний масивний одяг, і тут ми хотіли продовжити її історію. Ця капсула – для неї. Це прості речі: зручні, доречні для найбуденніших моментів, вони адаптовуються під реальне життя, але в той же час – особливі", – каже дизайнерка Ліля Літковська.

Капсульна колекція LITKOVSKAYA

Капсульна колекція доступна в шоурумі LITKOVSKAYA, а також на сайті litkovskaya.com з 1 листопада.

<b>LITKOVSKAY</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.