До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pierre Cardin влаштують показ із нагоди перших роковин смерті П’єра Кардена

У грудні 2021 французький Дім Pierre Cardin проведе показ із нагоди перших роковин смерті засновника бренду П’єра Кардена. На шоу будуть представлені сучасні моделі одягу авторства головного виконавчого директора Pierre Cardin Родріго Базілікаті-Кардена, а також образи, створені за ескізами покійного дизайнера в останні дні його життя. "З нагоди роковин смерті П’єра Кардена, 29 грудня, ми вперше з моменту його смерті покажемо нові моделі", — сказав Базілікаті-Карден.

Шоу Pierre Cardin, 2008

Базілікаті-Карден, який пропрацював разом зі своїм покійним двоюрідним дідом П’єром Карденом майже три десятиліття, зауважив, що колекція буде не ретроспективою, а радше сповнена нових витворів, орієнтованих на молоду аудиторію, але водночас віддаватиме данину поваги футуристичному стилю дизайнера. У пошуках натхнення Базілікаті-Карден переглянув архіви модного Дому, які містять близько 30 000 убрань. "Ми сподіваємося зробити те, що він не визнав би за свою роботу, — дуже важливо рухатися в бік творчості. І водночас прагнемо, щоб бренд П’єра Кардена залишався впізнаваним", — пояснює Родріго Базілікаті-Карден.

Реклама
Шоу Pierre Cardin, 2016

Нагадаємо, що П’єр Карден був відомий своєю любов’ю до космічного стилю. Його головними творіннями були: кольорові панчохи, подовжені жакети без коміра, капелюх-каска, окуляри Eskimo Glasses із вузькими щілинами для огляду, сукня-булька, плащ, скроєний колом, вузькі штани-дудочки на ґудзиках, високі вінілові чоботи-панчохи й мінісарафани з геометричними принтами в парі до водолазок.

Шоу Pierre Cardin, 2016

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.