До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші образи з колекції Victoria's Secret x Mary Katrantzou

Щороку білизняний гігант Victoria's Secret проводить масштабне шоу, в межах якого, зокрема, представляє капсульну колекцію з модним дизайнером. І якщо минулого року спокусливі "ангели" виходили на подіуми в зухвалих комплектах авторства Олів'є Рустена, креативного директора Balmain, то цього – тут пануватиме романтика від Мері Катранзу. У себе в Instagram бренд опублікував перші образи з майбутньої колекції.

@victoriassecret

"Білизна – це перший захисний шар між тілом жінки і зовнішнім світом, – розповідає Катранзу. – Я хотіла, щоб ця колекція вдалась яскравою і сміливою, щоб дарувала радісні емоції і задавала правильний настрій на весь день. Мені хочеться, щоб кожна дівчина в білизні Victoria's Secret x Mary Katrantzou почувалась впевнено і навіть весело". Гречанка залишилася вірною собі – зробила головним візуальним акцентом в колекції принти – в основному квіткові, а при розробці моделей особисто спілкувалася з моделями Victoria's Secret, які першими тестували зразки. Крім нижньої білизни в колекцію увійшли купальники і спортивний одяг.

Реклама

<b>VS x mary Katrantzou</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.