До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перша обкладинка Vogue Czech Republic and Slovakia

У вересні презентують перший номер Vogue Czech Republic and Slovakia. Для його обкладинки перед об'єктивом фотографа Бранислава Сімончіка в образі Ольги Гавел (дружини Вацлава Гавела, засновниці Комітету доброї волі і улюблениці чехів) позувала Кароліна Куркова. У лівому нижньому куті є слово 'olga'. Дружина президента Чехословаччини була меншою дисиденткою, ніж її чоловік. Активістка Комітету із захисту несправедливо засуджених, вона очолила самвидав Експедицію, створила бібліотеку і разом з подругами заснувала дискусійний клуб з іронічною назвою Hrobka ( "гробниця, склеп"). На спині Кароліни на обкладинці першого випуску Vogue Czech Republic and Slovakia написано "Я" і "Ти", а прем'єрний номер присвячений свободі, любові і Чехословаччині.

Фото: Instagram @vogueczechoslovakia

Цього року це другий запуск Vogue в Східній Європі, в березні 2018 також презентували перший номер Vogue Poland. Головним редактором версії Vogue Czech Republic and Slovakia стала Андреа Бехункова, яка останні вісім років пропрацювала в Elle Czech Republic, а свою кар'єру Андреа у віці 21 року почала в національній газеті Český deník. Креативним директором призначений Ян Кралічек. Видання виходитиме чеською мовою, а до запуску сайту Vogue Czech Republic and Slovakia залишилося вісім годин. "Чеська Республіка і Словаччина – динамічний ринок з величезним апетитом до предметів розкоші і цікавою і процвітаючою модною сценою, – розповідає Карина Добротвірська, президент, редакційний директор Brand Development Видавничого дому Conde Nast International. – Це правильний момент для запуску Vogue Czech Republic and Slovakia після Vogue Poland".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.