До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перніль Тейсбек створила колекцію для Mango

Перніль Тейсбек, яку називають однією з головних ікон сучасного скандинавського стилю, готова ділитися своїми модними таємницями. Для іспанського масмаркет-бренду Mango вона створила капсульну колекцію, яка є цілковитим віддзеркаленням її особистого гардероба.

Pernille x Mango
Pernille x Mango

До капсули ввійшло всього 20 речей, але їх цілком досить, щоб скласти безліч практичних і лаконічних образів. Над колекцією Перніль працювала разом з дизайнеркою марки Юстисією Руано, використовуючи органічну бавовну, перероблений поліестер та інші састейнбл-матеріали. Серед ключових речей колекції Pernille x Mango — брючна двійка, одноколірний трикотаж, в’язаний верхній одяг і чорні штани кльош, які можна носити і з вечірнім топом, і з діловим жакетом.

Реклама
Pernille x Mango
Pernille x Mango
Pernille x Mango

"Я хотіла створити колекцію, яка згодом не втратить актуальності. Для мене це предмети першої потреби, як-от джинси, біла футболка або класичний піджак, які можна носити як удень, так і вночі", — розповідає Перніль Тейсбек.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.