До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Паралельний вимір: колекція Act.1 осінь-зима 2020/21

Act.1 представив нову зимову колекцію, присвячену паралельному виміру і натхненну антиутопічними історіями, на основі яких побудовано багато комп'ютерних ігор. Марка залишається вірною ідеям модернізму, а в основі її філософії залишається функціональність.

Act.1 осінь-зима 2020/21

"Створюючи одяг, ми візіалізуємо спеціальну організацію Alternate 1, чиєю метою є пошук найкращих рішень для нового майбутнього, а в колекції змішуємо зручні повсякденні речі різних культур, що спільно утворюють єдиний стиль", розповідають в Act.1.

Реклама

Кожна річ в колекції допомагає макисмально зберегти свободу рухів, адже бренд методично розвиває ідею гардероба-уніформи і багато уваги приділяє практичності речей. Також у ній є чимало азіатських мотивів, до прикладу, штани Angle Gi натхненні формою для джиу-джицу, утеплені куртки Noragi відсилають до класичних японських накидок, а худі привертають увагу не тільки м'якою щільною бавовною, а й потайними кишенями для електронних гаджетів та інших дрібниць. Головною річчю в колекції творці Act.1 називають зимовий бомбер Dimension jacket, при створенні якого вони уявляли міжпросторових мандрівників. Куртка оснащена вітрозахисним клапаном, гумовим патчем A1 і місткими кишенями, зовнішні з яких на магнітах.

Act.1 осінь-зима 2020/21
Act.1 осінь-зима 2020/21
Act.1 осінь-зима 2020/21

При створенні кампейну і колекції бренд надихався образами фантастичних фільмів: "THX 1138" та "Через терни до зірок", адже ескапізм через фантастику завжди давав людині надію на краще майбутнє.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.