До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Паоло Роверсі зніме календар Pirelli 2020

За останні кілька років календар Pirelli змінив формат і перейшов від сексуальності до розповідання історій. Видання 2020 року, ймовірно, слідуватиме цим курсом під керівництвом Паоло Роверсі.

Паоло Роверсі

Світлини італійського фотографа з нальотом сепії створили його унікальний стиль, що поєднує реалізм і ілюзію. Роверсі знаменитий роботою для великих брендів, від Giorgio Armani до Vera Wang. Серед його героїнь: Ріанна, Бьорк, Енні Леннокс, Тільда Свінтон, Кейт Мосс.

Реклама
Ріанна в об'єктиві Паоло Роверсі

Італійські ЗМІ повідомляють, що Роверсі бачили у Вероні, ймовірно, під час пошуку локацій для зйомок. Так з'явилися чутки, що календар 2020 року присвячений трагічній історії кохання Ромео і Джульєтти.

Роверсі став наступником Альберта Вотсона, який знімав календар на 2019 рік, зокрема працював з Джіджі Хадід, Александром Венгом, Летицією Кастою і Джулією Гарнер. Стівен Мейзел відповідав за календар 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.