До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ожила фантазія: в Пекіні відбувся кутюрний показ Valentino

Модний Дім Valentino влаштував справжнє свято для своїх шанувальників у Китаї: П'єрпаоло Піччолі показав там колекцію от-кутюр, натхненну епохою італійського Ренесансу. Дизайнер спеціально не робив підкреслено азіатської колекції, а хотів продемонструвати суть довіреного йому бренду, його ДНК.

"Мені важливо було зберегти нашу індивідуальність, – розповів Піччолі. – Не використовувати культурні коди іншої країни, а продемонструвати наші". Зробити це він вирішив у дуже красивому місці – Літньому імператорському палаці, килимові доріжки якого стали бездоганним подіумом для 45 образів.

Реклама

Коротко цю колекцію Valentino можна охарактеризувати ожилою мрією – сукня, зібрана з рожевих бантів, тут сусідила зі скульптурними вбраннями в середньовічному стилі, а квіткові шати чергувалися з костюмами, посипаними лелітками. Єднальним компонентом колекції став колір – насичений, зухвалий, безкомпромісний, він є фірмовим підписом синьйора Піччолі – людини, яка вірить у казку і от-кутюр.

Переглянути всю колекцію Valentino в Пекіні:

<b>ValentinoCoutureShanghai</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.