До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінь у Парижі: нове знімання Poustovit

Український бренд Poustovit представив атмосферні знімки з ключовими образами з осінньо-зимової колекції, які було зроблено в Парижі ще напередодні березневого карантину. Кадри сповнені легкості й надії, важливість яких нам якраз і відкрили всі події 2020 року. Сьогодні, коли світ знову стоїть на порозі нового карантину, ці світлини мають особливо символічний вигляд.

Показово, але героїнями знімання стали не професійні моделі, а подруги бренду і його давні шанувальниці, завдяки чому кожен кадр сповнений особливим теплом. Олена Щербань, яка раніше працювала з Poustovit, а тепер живе в Парижі, розповідає: "Мені подобається, що це позачасовий бренд. Я легко можу уявити себе в сукнях Poustovit і через 10 років, якщо тільки багети з маслом не внесуть своїх коректив". Художниця Поліна Мороз додає, що цей одяг лаконічний, суворий і легковажний водночас, а це ідеальна комбінація. Також своє бачення Poustovit представила жителька Португалії Лілія Ферейра.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.