До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Онлайн-конференція Vogue Global Conversations повертається в травні

На початку квітня видавничий Дім Conde Nast запустив глобальний проєкт Vogue Global Conversations, присвячений змінам, які відбуваються з модною індустрією через пандемію COVID-19. Упродовж чотирьох днів міжнародна команда редакторів Vogue, серед яких були Едвард Еннінфул (Vogue Britain), Емануеле Фарнеті (Vogue Italia) і Євгенія де ла Торрієнте (Vogue Spain), обговорювала з дизайнерами та інсайдерами ринку різні напрями роботи — від майбутнього офлайну й модних показів до розвитку креативності в умовах карантину. У цих відкритих Zoom-конференціях взяло участь майже 40 000 осіб, частину з них можна було подивитися на Youtube, а зі стрижневими думками ознайомитися в підсумкових матеріалах.

Подібна зацікавленість спільноти у відкритій бесіді про найважливіше надихнула команду продовжити Vogue Global Conversations. Другий сезон проєкту стартує 6 травня з двоетапної дискусії "Творчість під час кризи", яку проведуть Анна Вінтур і Леслі Сан, головний редактор Vogue Taiwan. Місіс Вінтур говоритиме з Джоном Гальяно, креативним директором Maison Margiela, про історію сталого розвитку й ефективність бренду, а Леслі Сан обговорить з дизайнерами, як-от Симон Роча й Марін Серр, а також Вень Чжоу, директором 3.1.Phillip Lim, положення незалежних лейблів у цю складну кризову пору.

Реклама

7 травня буде присвячено темі "Переосмислення під час кризи". Головний редактор Vogue Paris Еммануель Альт говоритиме з П’єрпаоло Піччоллі з Valentino про важливість переосмислення моди й комунікацій під час кризи, а до головного редактора Vogue Mexico Карли Мартінес прилучаться Кербі Джин-Раймонд з Pyer Moss, Сімон Порт Жакм’юс із Jacquemus і Франческо Ріссо з Marni. Вони обговорять нове покоління дизайнерів, які змінюють правила гри тут і зараз.

Долучитися до Zoom-конференцій можна за такими посиланнями:

"Креативность во время кризиса" (6 травня, 16.00 за київським часом);

"Переосмысление во время кризиса" (7 травня, 16.00 за київським часом).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.