До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Off to offline: CHAKSHYN представляють колекцію весна-літо 2022

CHAKSHYN представляють нову весняно-літню колекцію 2022, у якій залишаються відданими своїй естетиці "Womenswear-inspired-by-menswear" і протиставляють фірмовий маскулінний крій обов’язковим предметам сучасного жіночого гардероба.

"Працюючи над новою колекцією, ми потроху стали помічати як світ навколо нас почав відновлюватися. Здається, багато активностей, за якими ми так скучили, особливо подорожі, повертаються в наше життя", — коментують дизайнери Діма Чаюн і Антон Якшин.

Реклама

Головною темою колекції стало повернення людей у світ офлайну. Зокрема, фокус із утилітарності змістився в бік максимального комфорту: силуети стали простішими, а тканини, навіть у тейлорингу, — м’якшими.

Окрім цього, у сезоні весна-літо 2022 бренд вперше представляє денім: джинси, топи, сукні та куртки, оздоблені металевими люверсами. Також до колекції ввійшли об’ємні сукні з бавовняно-паперової тканини, вироби з простроченої сітки, і знакові для бренду жакети й сорочки з вирізаною нагрудною кишенею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.