До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий консерватизм на показі Prada в Мілані

Дефіле Prada влаштували в новому павільйоні на території Fondazione Prada. Величезний прямокутний простір команда Рема Колхаса організувала за принципом патіо – навколо партеру, заставленого надувними пуфами Вернера Пантона (перевидані спеціально до шоу Prada), побудували широкий балкон з одного боку і багатоярусну трибуну з іншого. Масштаб вражаючий – в таких декораціях очікуєш побачити бої гладіаторів, не менше.

Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019

На шоу Міуччі Пради треба залишити свої очікування в стороні – показ весняно-літньої колекції Prada більше нагадував шкільний рейв. Моделі в манірних пальтах і спідницях-дзвінах чеканили крок під індустріальний хіт 1978 року Warm Leatherette команди The Normal (його трохи пізніше переспівала Грейс Джонс). На перший погляд це була Prada золотого зразка – класичні плащі з чорного нейлону, сатинові топи з бантами, брючні шорти і спідниці трохи вище коліна карамельних відтінків: персикового, блідо-рожевого і лайма.

Реклама
Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019

За звичаєм в Prada все не те, чим здається, тому навіть невинні вбрання школярок зразка 1960-х отримують апгрейд: дизайнер показує бавовняні сорочки з вирізами на грудях, сукні baby doll на тонких бретелях і топи з дуже глибоким декольте, перехоплені під грудьми еластичною стрічкою. Класичні наряди інженю Прада розцвічує кислотними принтами, популярними в 90-х, фотографічними колажами та тривимірною вишивкою. На їх фоні найпростіші речі здаються найбільш радикальними. На питання журналістів після шоу, дизайнер так і розповідає: "Мій улюблений вихід – футболка. З спідницею. І сумкою".

Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019
Prada весна-літо 2019

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.