До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові колекції GANT весна-літо 2017

Promotion

Синя смужка, клітинка мадрас, тропічні принти, текстури букле з повітряної жатої бавовни, а також графічні принти у стилі картин Джексона Поллока – в сезоні весна-літо 2017 бренд GANT по-новому поглянув на класичні літні візерунки. Разом з тим приділив багато уваги технологічності та практичності тканин: натуральних, таких, що дихають, швидко сохнуть і заразом міцних, у яких зручно ходити на роботу чи активно проводити вільний час. Так, капсулу GearUp розробили в співробітництві зі знаменитим виробником велосипедів у Стокгольмі BikeID, а тому вона ідеально пасує для тих, хто вважає за краще добиратися до офісу на велосипеді, гіроскутері чи сиґвеї.

Реклама

<b>Gant 1</b>

Колекція Rugger натхненна творчістю Боба Ділана, екоматеріалами та фольклорною вишивкою шведського художника Карін Ларсон. Rugger – це мікс стилю преппі та спортивної моди, що відображається у стилістичних поєднаннях сорочок-оксфорд з органічної бавовни зі штанами чи шортами, доповненими жакетами з накладними кишенями у чоловічих образах. Сорочка стала ключовою і в капсулі для жінок: у колекції Rugger сорочка "бойфренд" обзавелася квітковою вишивкою, або ж перетворилася на смугасту сукню з розрізами по боках і поясом на талії.

У свою чергу колекція Diamond G споріднена духом з мешканцями мегаполісів, любителями спорту та активного способу життя: блейзери, штани та джемпери створені на стику класичного та спортивних стилів. Як і в попередніх капсулах, у цій лінії також знайшлося місце інноваційності матеріалів та функціональності речей. Так, чоловічий шовковий жакет виконаний з водовідштовхувальної тканини і не боїться раптового дощу, що може застати зненацька у місті чи в подорожі; куртку з джерсі та деніму можна носити на обидва боки: джинсовий – для відпочинку на вихідних, з джерсі – для офісу. Для жінок GANT пропонує шерстяний синій блейзер з додаванням стрейчу – він елегантний як удень, так і ввечері, й матиме гарний вигляд разом з вузькими чи дещо розкльошеними штанами.

[GALLERY id=161477 ;]

<b>Gant женское</b>

https://www.facebook.com/Lady.In.Trend.Ukraine/

https://www.facebook.com/Man.In.Trend.Ukraine/

Магазини GANT:

Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6, ТЦ "Більшовик", (044) 200 15 66; ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176, (044) 591 37 60

Одеса, вул. Катерининська 18, (048) 715 59 88

Харків, вул. Героїв Праці, 7, ТРК "Караван", (057) 728 02 53

Львів, пл. Міцкевича, 8, (0322) 35 88 82

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.