До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові голоси: рекламна кампанія Mango весна-літо 2019

Promotion

Іспанський модний бренд Mango представив рекламну кампанію нового весняно-літнього сезону, яка називається "Нові голоси". Вона стала гімном індивідуальності і самовираженню, а її головні герої, серед яких топ-моделі Адвоа Абоа і Саша Пивоварова, а також відомий фотограф Аласдейр Маклеллан, не тільки приміряють образи з нової колекції Mango, але і демонструють свої креативні таланти.

Реклама
Mango весна-літо 2019

Let's build the future together, Our dreams will inspire culture та We believe in the power of – девізи, під якими герої показують заняття, що надихають їх кожного дня. Ця ідея стане лейтмотивом усього нового сезону і знайде своє вираження в формі різних акцій і колаборацій, які відкриють світу інших цікавих особистостей з галузі культури. Стежити за ходом кампанії можна буде у всіх соціальних мережах, де присутній Mango, під хештегом #MangoNewVoices.

Mango весна-літо 2019
Mango весна-літо 2019
Mango весна-літо 2019

Одяг тут є логічним продовженням їх талантів. Він не нав'язує, а створює атмосферу і дарує відчуття комфорту, відображає сучасний ритм життя і є ще одним способом творчого самовираження, адже відкриває безмежний простір для нових модних комбінацій і експериментів.

Mango весна-літо 2019
Mango весна-літо 2019
Mango весна-літо 2019

Так, класичні тренчі в колекції Mango весна-літо 2019 сусідять з зухвалими велосипедками, блузи та сукні з ефектом "тай-дай" хороші як в парі з об'ємними піджаками, так і спортивними панамами, а в'язані майки ефектно контрастують з металізованими штанами. Образи доповнені аксесуарами зі скла в пастельних тонах, панамами і сумками-мішками. Лінія взуття представлена сандалями з переплетеними ремінцями і обробкою з черепашок, а також високими кросівками.

<b>MangoSpring2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.