До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Молодий місяць — принт з кліпу Бейонсе, який б’є рекорди популярності

Прем’єра мініфільму Black Is King Бейонсе перетворилася на повноцінне fashion-шоу, у якому були зібрані найпопулярніші модні бренди сучасності. Однак найбільшу цікавість у глядачів викликав обтислий комбінезон з місячним принтом, який створив французький бренд Marine Serre. За даними платформи Lyst, після виходу цієї роботи запит Marine Serre moon bodysuit зріс на 426%. Позитивна динаміка зберігається й нині, приблизно 50% за тиждень.

Marine Serre moon bodysuit

Відіграла свою роль у популярності цього принту й ще одна попдіва — Адель. Британська співачка після виходу мініфільму опублікувала домашнє фото, на якому вона саме приміряє це боді з півмісяцями. Підписала Адель цей пост-підтримку "Дякую тобі, королево".

Реклама

Молодий місяць — знаковий принт для бренду Marine Serre, який у різних інтерпретаціях і колірних поєднаннях з’являється у всіх колекціях марки. Дизайнерка Марін Серр про нього розповідає: "Місяць сьогодні як наша ікона, емблема, образ, мова й метафора того, у що ми віримо: перетину кордонів, гібридності й свободи". Інсайдери індустрії розповідають, що він відповідає ще одному важливому запиту аудиторії — ціна цих боді з місячним принтом не перевищує 300 доларів, що робить їх не просто бажаною річчю, а й доступною.

Бейонсе в комбінезоні Marine Serre

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.