До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічна колекція Reformation з Геленою Крістенсен

Новорічна ніч – не лише найочікуваніше свято року, а й ідеальний привід придбати нове вбрання. І не важливо: проведете ви її в сімейному колі вдома, з галасливою компанією у ресторані чи біля новорічної ялинки в центрі міста. Новий святковий образ завжди стане в нагоді. Так, американський бренд Reformation знає, що необхідно сучасній дівчині напередодні Нового року. Бренд представив святкову колекцію, головною героїнею якої стала данська супермодель Гелена Крістенсен.

Новорічна колекція Reformation

Новорічна капсульна колекція Reformation складається з шовкових образів, блискучих леліток, екзотичного принта, суконь і топів з ефектною лінією декольте. На світлинах рекламного кампейну зірка 90-х Гелена Крістенсен позує в лаконічних slip-dress з відкритою спиною чорного і канаркового відтінків, спідниці довжини міді, оздобленій золотими лелітками, зухвалих мінісукнях родом з 1980-х, топах і сукнях з глибоким декольте і об'ємними плечима. Кожен з цих образів ідеально впишеться в естетику новорічної ночі.

Реклама

<b>новогодние платья с хеленой</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.