До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний ранок: Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020

У межах Паризького тижня моди колекцію сезону осінь-зима 2019/2020 свого однойменного бренду представив український дизайнер Антон Белінський.

Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020
Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020

У новому сезоні Белінський ностальгує за дитинством, а саме ранками і святами, які проводять у дитячих садках пострадянських країн напередодні Нового року. Відповідно до заявленої теми, на подіумі моделі з'являлися в ковпаках, масках зайчиків, чебурашок і лисичок, в одязі яскравих відтінків і різноманітних форм, який іноді і справді межував з костюмами, в яких малюки водять хороводи навколо ялинки. У лінії є всілякі кольори: від апельсинового і червоного до смарагдового і небесно-блакитного. Було багато смужки і абстрактних принтів, силуети варіювалися від елегантних до вельми несподіваних.

Реклама
Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020
Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020

Цікаво, але колекція Anton Belinskiy – одна з небагатьох цього місяця, яка практично не заходить на територію чоловічого пошиття. Приталені трикотажні сукні, штани з високою талією, міні-спідниці, представлені з досить спокусливих і підкреслено сексуальних матеріалів: латексу, вінілу, оксамиту і легкого шовку. Особливо чудовий вигляд мала клаптева оксамитова міні-сукня фіалкового відтінку з капюшоном, що переходить у довгий шарф і з декором у вигляді чорного пір'я. Об'ємна шуба чи з лисячого, то чи з вовчого хутра і смарагдовий піджак, текстурований під крокодилячу шкіру, були найяскравішими відсиланнями до тих самих ранків з 1990-х, про які думав Антон. Шкода, що в кінці моделі так і не водили хоровод.

Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020
Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Anton Belinskiy осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.