До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У пошуках нового світу: колекція TG Botanical весна-літо 2023

Український бренд TG Botanical представив нову весняно-літню колекцію в межах Тижня моди в Копенгагені. Міжнародній аудиторії дизайнерка бренду Тетяна Чумак запропонувала задуматися над створенням нового світу, до
якого ми всі прагнемо сьогодні. Дизайнерка бачить можливість його втілення у поверненні до найчистішого – природи, яка оточує нас споконвіку.

TG Botanical весна-літо 2023

Щоб привнести в колекцію це відчуття минулого, Тетяна Чумак звертається до давніх орнаментів скіфської культури, тонко втілюючи їх у візерунках в’язаних виробів. Скіфи населяли територію сучасної України в VII—III ст. до н. е. і славилися рільництвом. Відповідно колекція T|G Botanical весна-літо 2023 складається з предметів одягу, вироблених з органічних матеріалів, як-от кропива, коноплі та льон, які дбайливо вирощено на українських полях.

Реклама
TG Botanical весна-літо 2023
TG Botanical весна-літо 2023
TG Botanical весна-літо 2023

Традиційно дизайнерка використовує старі техніки фарбування, щоб отримати максимально природну фактуру й колір текстилю, і зосереджується цього сезону на світліших сірих, бежевих та коричневих відтінках. Тетяна Чумак переконана, що ми маємо прагнути до нового майбутнього, де духовне витіснить матеріальне, а людська жадібність більше не диктуватиме світопорядку. За її словами, колекція T|G Botanical весна-літо 2023 має на меті пробудити діалог між минулим і майбутнім для втілення нового сьогодення, де люди ставитимуться одне до одного й навколишнього світу з турботою та любов’ю.

TG Botanical весна-літо 2023
TG Botanical весна-літо 2023

Як минула презентація колекції в Копенгагені:

<b>TG_COPEN</b>

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.