До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова медуза: Versace Resort 2019

Останній рік для Будинку Versace став новою ерою. З колекції для сезону весна-літо 2018 Tribute, яку Донателла Версаче присвятила своєму знаменитому братові і засновнику бренду, всі наступні її роботи стали квінтесенцією духу Versace, збагаченою сучасною модною ідеологією. Всього за два сезони Донателлі вдалося "розгорнути" Будинок на 180 градусів і тепер з легенди 1980-х років голова Медузи перетворилася на об'єкт пильної уваги молодого покоління.

Versace Resort 2019

У колекції Resort 2019 використані оновлені принти з легендарною головою Медузи і Пегасом, грецькими фресками і пелюстками гібіскуса, бароковими декоративними завитками і класичними лого Дому, які були замішані з буквами фірмового алфавіту Versace. Плісировані міні-спідниці, драпіровані спідниці-олівці, легінси, стилети і ботфорти на ременях, Донателла змішала в рівних пропорціях зі спортивними елементами. Широкі плечі і вузька талія, фактурна шкіра і сексуальні силуети, складний гламур 1990-х і всеохопна логоманія – всі коди Будинку Версаче у колекції профільтровані через сито часу, переосмислені і випущені на свободу в абсолютно новому вигляді.

Реклама
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019
Versace Resort 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.