До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція прикрас та аксесуарів Gucci

Італійський модний дім Gucci оновив всі лінії прикрас (GG Running, Le Marché des Merveilles, G Cube) і наручних годинників (G-Timeless Automatic та Vintage Web). Зробив він це напередодні ювелірної виставки Basel 2019.

Le Marché des Merveilles

Лінія GG Running пропонує свіжу інтерпретацію розпізнавального знака подвійного G. Так, золоті персні і браслети з тонкими вишуканими лініями отримали мініатюрні заклепки. В оновлену колекцію ювелірних прикрас Le Marché des Merveilles увійшли сережки і підвіска, прикрашені символом знакової бджоли з білих діамантів.

Реклама
Le Marché des Merveilles

Лінія G Cube, в основі якої – унісекс-дизайн, що є сучасним прочитанням класики, поповнилася двома намистами і перснями різної ширини, декількома ланцюжками, відкритим браслетом-манжетом і парою запонок виготовлених зі срібла. Головною особливістю оновленої лінії є складний малюнок арабески, вигравіруваний на поверхні кубічного логотипу G.

G Cube

Не залишилися без уваги і кілька ліній наручних годинників. Так, у G-Timeless Automatic з'явилися нові 40-міліметрові моделі годинників, оснащені маленькою секундною стрілкою, гильошированим малюнком на циферблаті і сапфіровим склом з покриттям, що не відбиває світла. У пастельній лінії G-Timeless Automatic теж відбулися метаморфози: на перламутровому циферблаті розмістили фірмові тваринні мотиви будинку Gucci, а ремінець виконаний зі шкіри страуса.

G-Timeless Automatic

Vintage Web – перша колекція годинників Gucci, перепроектована під новий творчий напрям італійського бренду. Натхненням для створення оновленої версії барвистих годинників з круглим корпусом слугували архівні роботи 1970-х років. Головними елементами нового годинника є: яскравий фірмовий принт Gucci, кругла форма, прозорий білий перламутровий циферблат і PVD деталі з жовтого золота.

<b>gucci Pre-Basel 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.