До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається весільний салон Crystal

Promotion

Будь-яка наречена знає, що знайти ідеальний вінчальний образ – це завдання із зірочкою. Пошуки варто почати заздалегідь і розробити чіткий план дій, щоб все встигнути. Новий салон весільних суконь Crystal на Шота Руставелі, 34, готовий вирішити цю проблему. Vogue.ua подивився, які скарби там ховають.

Реклама

Основу асортименту Crystal складають колекції двох брендів – Eva Lendel і Crystal Design.

У салоні представлені 3 лінії суконь від бренду Crystal Design, серед яких Crystal Design Haute Couture, Crystal Design Be Special і Crystal Design Evening.

Всі моделі Crystal Design виконані в найкращих традиціях весільної моди: розкішні білосніжні сукні з найніжнішого гіпюру та мережива, квітковий розсип та аплікації, багатошарові і хвилеподібні спідниці з тюлю і фатину, елегантні силуетні сукні, мінімалізм 40-х років, а також невимушеність 70-х.

Crystal Design, колекція The Icon 2019

У представлених від Crystal Design сукнях використаний легкий атлас і шовк, невагома тафта, витончене мереживо і прозора органза. Як декоративні елементи – бісер, кристали і перли, завдяки яким вбрання мають легкий і повітряний вигляд.

<b>the icon 2019</b>

Також в салоні Crystal представлений американський бренд Eva Lendel, який сфокусований на більш легких формах і розслаблених настроях. Його колекції просякнуті духом бохо-шику, але, при цьому, в них є ніжність і делікатність – обов'язкові складові вінчального образу. Наприклад, одна з останніх рекламних кампаній бренду знята на грецькому острові Санторіні, що ще раз підтверджує – сукні Eva Lendel ідеальні для весіль на відкритих майданчиках, коли вітер у волоссі, а щастя в очах.

Eva Lendel
Eva Lendel
Eva Lendel

Крім того, в салоні Crystal кожна наречена може створити повноцінний весільний образ – підібрати різні доповнення у вигляді халата, пеньюара, фати, туфель і аксесуарів. Також зараз в салоні діє акція: кожна дівчина отримує знижку 20% на весільні та вечірні сукні.

Адреса: Київ, вул. Шота Руставелі, 34.

Контакти: +380 (96) 330 33 06

Сайт:crystaldesigncouture.com

Instagram:https://www.instagram.com/crystalsalon.kyiv/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.