До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подорож через століття: нова колекція Re.Design осінь-зима 2019/2020

У своїй новій колекції сезону осінь-зима 2019/2020 Re.Design пропонують вирушити в подорож через кілька століть культури і мистецтва центральної частини Італії – Тоскани. Це місце, де ренесанс і бароко сусідять з простотою пейзажів, а щедро прикрашені палаци і твори мистецтва поєднуються з магією каменю.

Re.Design осінь-зима 2019/2020

Колекція створена в колаборації з супермоделлю Лілі Самнер, відомою співпрацями з брендами Saint Laurent, Kenzo та Celine. Фотографом став Bartek Wieczorek, світлини якого передають віяння повсякденного італійського життя і його простих радощів: кави, вечірніх прогулянок і поїздок у кіно. Лейтмотивом нової колекції Re.Design стала ностальгія за шиком і розкішшю давньої буржуазії, а також відсилання до знаменитого італійського стилю життя dolce vita.

Реклама
Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020

Саме тому колекція наповнена пишними довгими блискучими сукнями. Іншими важливими елементами є пухові рукави сорочок, светрів і суконь, химерні деталі на шиї і аксесуари у стилі ретро. Домінують також вільні розрізи, в яких поєднуються контрастні тканини – легкий атлас і шовк з важкими жакардами і шерстю. Колірна палітра натхненна роботами італійського художника Караваджо, в основі яких панують відтінки рубіна, золота, смарагду і чорного.

Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020

Романтичну і поетичну частину колекції дизайнери поєднують з сучасними елементами – курткою з тканини плюшевого ведмедика, що імітує внутрішній шар овчини і довге штучне хутро. Як і у всіх останніх колекціях, Re.Design дотримуються екотенденції під час пошиття. Чоловічий одяг в колекції Re.Design створений для сучасних мандрівників. Дизайнери спробували знайти універсальні рішення для активного відпочинку і повсякденного життя. Обличчям чоловічої лінії став Каліб Бешер, відомий своїми виходами на показах Calvin Klein і Givenchy.

Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020
Re.Design осінь-зима 2019/2020

У Києві колекція Re.Design осінь-зима 2019/2020 ексклюзивно представлена в ТЦ Ocean Plaza.

<b>re.design предметка</b>

Фотограф: Bartek Wieczorek

Асистент фотографа: Wojtek Affek

Арт-директор: Bart Pogoda

Стиліст: Ewelina Gralak

Асистент стиліста: Przemek Falarz

Макіяж: mr Wilson

Зачіска: Michał Bielecki

Виробництво: Łukasz Lewandowski/ Masik Production

Моделі: Lili Sumner/Kalib Besher

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.