До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція Nina Donis в Asthik

До бутика Asthik приїхала нова колекція Nina Donis – одного з найцікавіших східноєвропейських брендів. Марка була заснована в 2000 році і протягом декількох сезонів поспіль брала участь в трейд-шоу London Fashion Exhibition в рамках London Fashion Week. У березні 2003 року журнал I-D разом з німецьким видавництвом Tashen випустили книгу, в якій включили Nina Donis до списку 150 найвпливовіших дизайнерів нашого часу.

Nina Donis осінь-зима 2017/18

До київського Asthik дизайнери бренду Ніна Неретіна та Доніс Пупіс привезли осінньо-зимову колекцію, натхнення для роботи над якою традиційно шукали відразу в декількох джерелах – в радянському минулому, сучасному мистецтві, модній фотографії.

Реклама
Nina Donis осень-зима 2017/18

Цитати робіт Яеі Кусама переплітаються з колірними рішеннями Марка Ротко, а радянський мультфільм про рукавицю-цуценя межує з принтами костюмів Єлизавети Другої. Фото Тіма Вокера та портрети Бйорк, ілюстрації Володимира Лебедєва до дитячих книжок і знімки з Юрієм Гагаріним, перевернуті лондонські телефонні будки та плюшеві ведмедики – ціла низка зворушливих образів зібрана в одному лукбуці.

<b>ND</b>

Читайте також:

Різдвяна ялинка готелю Claridge's від Карла Лагерфельда

Синергія: колаборація Maison Margiela і Mackintosh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.