До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У світі тварин: нова колекція Navro весна-літо 2019

Український бренд NAVRO представив лукбук своєї нової колекції весна-літо 2019. Початком натхнення під час створення нової колекції послугувала сила жіночої сутності, яку дизайнер ототожнює з дикими тваринами. Саме тому основними героями колекції стали принти пітона, королівських тюльпанів і пір'я екзотичних птахів.

NAVRO весна-літо 2019

За традицією дизайнер створила оригінальні невагомі шовкові сукні для різних нагод, ефектні штанні костюми, бомбери, плащі та вже знаковий для NAVRO денім. Окремої уваги варта лінія аксесуарів. Так, в колекції бренду з'явилися помітні і одночасно функціональні стрічки з камінням Swarovski, які залежно від образу можна носити як чокер або браслет на руці чи нозі.

Реклама
NAVRO весна-літо 2019
NAVRO весна-літо 2019
NAVRO весна-літо 2019

"Ягідка" нової лінії аксесуарів – вишукана краватка Swarovskі, що стане гідною парою як вечірній сукні або костюму, так і базовій білій футболці. Також Navro додали в колекцію шкарпетки з різноманітними принтами, які претендують стати маст-хевом наступного сезону. Ще в планах бренду – запуск лінії колготок з екзотичними принтами.

<b>Navro весна-лето 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.