До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розширювати межі: нова колекція IENKI IENKI весна-літо 2019

Український бренд пуховиків IENKI IENKI, який завоював всього за два роки загальну любов і визнання в усьому світі, розширив сферу своїх інтересів. Тепер в арсеналі бренду з'явилася весняна колекція, в основі якої відповідно до вимог сезону переважають полегшені куртки з пуховим наповненням, світловідбивні тканини і вітровки.

IENKI IENKI весна-літо 2019

Бренд продовжує дотримуватися обраного курсу: робить ставки на яскраві колірні рішення, небанальні моделі і сучасні форми. У нову колекцію увійшли 10 курток, серед яких – бомбер, що стане ідеальною парою для прохолодних весняних вечорів, практична двостороння модель Reversible і куртка Berlin, натхненна естетикою Німеччини 1970-х років. Крім того, бренд представив анораки – перші вітровки марки без будь-якого утеплювача.

Реклама
IENKI IENKI весна-літо 2019
IENKI IENKI весна-літо 2019
IENKI IENKI весна-літо 2019

Міцні і теплі пуховики – візитна картка бренду, в який вкладено велику частину сил і ресурсів. Проте марка розвивається і розглядає виходи на нові території. Це стосується не тільки стилістичних аспектів, а й роботи з матеріалами. Так, одна з новинок весняного сезону – рефлектори – світловідбивна тканина, яка мерехтить як при нічному, так і при денному світлі.

IENKI IENKI весна-літо 2019
IENKI IENKI весна-літо 2019
IENKI IENKI весна-літо 2019

Весняна колекція бренду вже представлена на сайті IENKI IENKI, а також більш ніж у 300 магазинах по всьому світу, включно з Neiman Marcus в Нью-Йорку, Browns у Лондоні, Le Bon Marché в Парижі, Lane Crawford у Гонконзі, Opening Ceremony в Токіо, 10 Corso Como в Сеулі, Rinascente в Мілані, KaDeWe в Берліні і ЦУМі в Москві. Крім того, в колаборації зі стилістом Аліною Гельзіною бренд запустив ролик, присвячений новій весняній колекції, який можна подивитися прямо зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.