До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова реальність: колекція Celine осінь-зима 2021/2022

Креативний директор модного Дому Celine, що не так давно презентував нову чоловічу лінійку бренду, 14 квітня представив нову жіночу колекцію осінь-зима 2021/2022. Шануючи французьку спадщину, шоу Celine пройшло серед неймовірних садів садиби Во-ле-Віконт недалеко від Парижа. Практична осіння колекція передавала виразний французький акцент з елементами англійської сільській місцевості. "Чи маємо ми порушувати правила, щоб прожити свою молодість?" — так звучало головне запитання дизайнера, яке більше, ніж будь-коли, резонує з невизначеними теперішніми часами, нагадуючи деякі рядки з творів Поля Верлена, Шарля Бодлера й Артура Рембо.

Celine

Неймовірне вміння поєднувати щось шикарне й вінтажне, що могло б належати вашим батькам, наприклад твідовий піджак або маскулінне пальто в ялинковий принт, із чимось повсякденним: потертими джинсами прямого крою або широкими кюлотами з деніму. Тільки Сліман може в одній колекції показати чорний укорочений смокінг і військово-морський піджак у парі з буржуазною блузою й грубими черевиками і це матиме свіжий і стильний вигляд. Дизайнер згадує спадщину бренду, вдало міксуючи її з актуальними сучасними речами: асиметричними вкороченими топами й кашеміровими бра.

Реклама
Celine
Celine
Celine

Це була міська функціональна колекція, створена, щоб підкреслити невимушений паризький шик. Наслідуючи чоловіче шоу, були також представлені об’ємні куртки-бомбери, вільні пальта, а також масивні дублянки й шкіряні жилети. Привертали увагу такі речі, як джинси із широкими штанинами, звабливі топи на одне плече й об’ємні блузи. Місткі блейзери з грубої тканини, чоботи для їзди верхи й гумове взуття з мінімалістськими лініями на взір англійського мисливського гардероба легко подружилися з буржуазною класикою й спортивними елементами гардероба: затишними худі, бейсболками й джинсами з витягненими колінами.

Celine
Celine
Celine

Додав Сліман і частку свята до своєї колекції. Так, мерехтливі лелітки прикрасили елегантні сукні, широкі штани розслабленого крою й цупкі спідниці у формі дзвона, які могла б носити діснеївська принцеса. Підкреслюючи переваги й бездоганну майстерність Celine, дизайнер знову повернув на подіум блискучий кринолін, який пропонує носити восени в парі зі спортивними виробами. Всю колекцію Celine осінь-зима 2021/2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.